Inici

TARTARUGA


Educació canina. Coherència. Sentit comú. Respecte. Ens allunyem voluntàriament de l’ensinistrament per centrar-nos en un aprenentatge que es basa en la convivència amb una espècie diferent i en la cerca d’un espai en comú entre les necessitats d’ambdós, humans i gossos.


A Tartaruga formem educadors per potenciar les capacitats físiques, socials i emocionals de persones i gossos a través de la convivència.


Per què Tartaruga?


La tortuga marina és el nostre referent. Un animal que comença el cicle vital de manera lenta i amb certes dificultats, però que quan arriba al seu medi, viu en plenitud. Quan un educador s’endinsa en l’educació canina pot viure un procés lent i traumàtic, però quan entén la filosofia de vida que es planteja, se sent igual de còmode que la tortuga quan arriba al mar.


Experiència

Neix de la voluntat de tres coneixedors del món del gos de transmetre la nostra experiència, compartir-la i estendre-la entre totes les persones que treballen en aquest sector.

Educació

Convençuts que l’educació canina és fonamental, volem que tothom pugui conèixer-ne no només la seva base teòrica, sinó tot l’aprenentatge experimental.

Simbiosi

Volem que s’estableixi un diàleg de tu a tu amb el gos, que l’animal sigui el protagonista.